Informace o průběhu výuky v době platnosti omezení – AKTUALIZACE

Vážené studentky, vážení studenti,

dovolujeme si aktualizovat informace o průběhu výuky v době platnosti omezení, způsobených epidemií covid-19. Věříme, že doposud náhradní výuka proběhla pro Vás zvládnutelným způsobem. Jsme si vědomi některých obtíží, které jste museli překonat Vy i vyučující a děkujeme všem za trpělivost a ochotu o problémech a jejich možném řešení komunikovat.

Od vánočních svátků pravidla systému PES opět omezila možnosti přímé výuky. Aktuálně je prezenčně možné pouze zkoušení po předchozí domluvě do počtu 10 osob. Veškeré další studijní aktivity je nutné realizovat distančně. Aktuální informace najdete vždy na fakultním webu.

Pro snazší pochopení stále funguje odkaz s přehledem všech vyučovaných kurzů, v němž je uvedena forma výuky. Na odkazu také naleznete podrobné sylaby a prezentace.

Prosíme, sledujte pravidelně informace na webu a FB katedry i tabulku přehledu kurzů. Materiály budou průběžně aktualizovány a též epidemiologické podmínky a omezení se mohou měnit. Věříme, že se konečně brzy uvidíme a přivítáme Vás v nových výukových prostorách CPTO.